Nejnovější recenze ze sekce Golfové doplňky
Zateplení vršku těla pro větrné dny - paráda.
Plně splňuje svůj účel.
- V nabídce u tohoto produktu není uvedeno, že je součástí vozíku. Doobjednal jsem ji spolu s ostatním příslušenstvím spolu s vozíkem a teď ji mám dvojmo. Co s ní?
- Pěkně pasuje přesně na vozík a vypadá, že by mohl vydržet, je z pevného materiálu
- Kompletně schová vozík
- Na můj vozík je až zbytečně velký, ale to je tím, že je pro více typů
Kvalitní patovací podložka s okamžitou zpětnou vazbou. Absence jamky vůbec nevadí. Výborná na trénink i pro zábavu s rodinou a přáteli.
- Spokojenost
vpozík má baterku až na 36 jamek.
- Dobre sedi. Prijemny material
Skvělé příslušenství k vozíku Clicgear. Obal se navlékne na kolečka, která Vám poté neušpiní auto. Chce to trochu cviku při navlékání, ale rozhodně doporučuji, pokud svůj Clicgear vozíte jinde než v kufru auta.
Odolný fix na značení míčků. Ideální do bagu kvůli své velikosti i možnosti uchycení a zamezení ztrátě. Na domácí značení doporučuji spíše větší Sharpie fix, protože se s ním mnohem lépe pracuje, jelikož je větší. Tento je opravdu mini.
Velmi kvalitní a prakitcký držák na míčky k vozíku clicgear. Podruhé bych si ho sice nekoupila, ale pouze proto, že v mém clicgear vozíku je držák na míčky v boxu na řidítkách a zbytečně mi zabírá pozici na jiné příslušenství na boku vozíku. Jinak ale velmi praktická pomůcka.
Praktický doplněk ke Clicgear vozíku. Konečně kartáček neztratíte, protože lze cvaknout k vozíku a použít i na hřišti dle potřeby.
Jednoduchý značkovač pro označení puttovací linie na míčku. Překvapivě těžký, takže ho mám jen doma.
- v bagu trochu přečnívá
- Při pravidelném tréninku zvýší přesnost a sebedůvěru při puttování - co chtít víc?
- Hezké na pohled
- 1x spadlo na zem a utrhnul se magnet
Nestačila jsem vyzkoušet, čekám na podzim a chladnější počasí.
Bez připomínek v pořádku.
- Ramena se někdy špatně překlápí
Mám ještě jednu plastovou a ta je lepší.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »